Olen työskennellyt  ammatikseni musiikkilaitteiden parissa 10 vuotta. Olen muusikko ja hurahtanut analogisten syntetisaattoreiden maailmaan. Keräilen niitä ja niihin liittyvää materiaalia.

Timo Ahlqvist

Olen työskennellyt ammatikseni musiikkilaitteiden parissa vuodesta 2001, alkaessani hoitaa Suomen Rolandin huoltotoimintaa. Elektroniikkaharrastuksen aloitin yläasteella. Olen aina saanut koottua kaiken minkä olen purkanut palasiksi.

Olen ollut etuoikeutettu tapaamaan työssäni paljon alan ihmisiä sekä tutustumaan todella monipuolisesti elektronisten soitinten maailmaan.

Olen ollut ajoittain mukana erinäisissä musaprojekteissa, tällä hetkellä aktiivisia ovat Condoctors hyvän ystäväni Jukka Kaartisen kanssa, sekä Acid Symphony Orchestra.

Keräilen analogisia soittimia ja teen niillä musiikkia. Joskus huomaan tarvitsevani ominaisuuksia mitä ei ole, tai että jokin ominaisuus on lähestulkoon olemassa, mutta sitä ei ole tehty. Silloin olen muutaman viikon omissa maailmoissani pohtiessani asiaa ja lopulta toteutan sen. Käytännössä työni on harrastukseni ja toisin päin.

Näin äkkiseltään ajateltuna keksin monta muuta työtä mitkä olisivat todella kummallisia harrastuksina.

Tämä verkkokauppa on vain esittelyä varten — tilauksia ei käsitellä. Piilota tämä ilmoitus

X